6 Aralık 2016 Salı

Kinoa Sikayet

Kinoa şikayet bilindiği üzere birçok kişi tarafından ilgi odağı olmayı başaran bu bitki, özellikle günlük kullanımlar için bire bir gelmektedir. Kimi zaman sağlık problemlerine iyi geldiği söylenen, kimi zamanda da kilo vermeyi hızlandıran bir gıda olmaktadır. Her ne kadar tahıl görünümlü olmuş olsa dahi aslında ıspanak ve pancara benzeyen bitki türüdür. Birden fazla rengi bulunan Kinoa sarı, kırmızı ve siyah renklere sahiptir.

21 Kasım 2016 Pazartesi

Kinoa Kadinlar Kulubu

Sosyal medyanın çok hızlı kullanılması ve internetin büyük bir gelişme göstermesi ile birlikte artık aradığımız her şeyi kolaylıkla bulabilmekteyiz. Özellikle son yıllarda popüler olan ve kendinden bahseden Kinoa hakkında da aradığınız her bilgiye sahip olabileceksiniz. Kısaca bilgi verecek olursak bu gıda günlük kullanımlar için ideal ve normal yaşantımızda olması gereken bir bitkidir. El değmemiş dağlarda yetişmesinden ötürü kimi zaman sarı, kimi zaman kırmızı ve kimi zamanda da siyah renge bürünebilmektedir.

17 Kasım 2016 Perşembe

Kinoa ile Etkili Zayıflama Yöntemi

Kısa bir süre öncesine kadar yanlış zayıflama yöntemlerini tercih ederek daha fazla kilo alan bireyler, şimdilerde şöhretinden haberdar oldukları kinoa besin maddesine akın etmiş durumdalar. Zayıflama normal şartlarda aslında zor oluşan bir durum değildir. Kişi beslenmiş olduğu gıdaların içerik yönünden zengin olmasına dikkat etmiş olsa, kendiliğinden formunu korumuş olacaktır. Şöyle ki, bugün Kinoa hakkında protein, demir, magnezyum, vitamin ve lif bakımından oldukça zengin olduğu söylenmektedir. Bildiğiniz gibi protein vücutta tokluk hissi verir. Yani protein bazlı beslenen kişiler daha iyi doyar ve uzun süre acıkmaz.

16 Kasım 2016 Çarşamba

Kinoa Kullanarak Zayıflama

Teknoloji çağında yaşıyor olmamız bir yandan avantaj sağlarken biryanda da tabi ki çeşitli olumsuzluklar teşkil etmektedir. Bunun nedeni ise bugün piyasa üzerinde sayısız zayıflama üzerine ürün bulunmaktadır ve bunların aynı şekilde gerçek olmayan çeşitleri de mevcuttur. Dolayısıyla bireylerin alışveriş yaptığı site yanılmamak adına güvenirlik konusunda oldukça önemlidir. Ancak bizlerin sizlere tavsiye etmiş olduğumuz Kinoa, kimyasal katkılı herhangi bir içeriğe sahip olan bir ürün değildir. Tamamen doğal yollarla yetiştirilen ve kendi içinde besin değerleri açısından son derece zengin bir gıda maddesidir.

9 Kasım 2016 Çarşamba

Kinoa Çayı İle Zayıflayanlar

Kinoa Çayı Kullanarak Zayıflayanlar; Sosyal paylaşım sitelerine bakıldığında bugün zayıflama konulu pek çok ürünün adı geçmekte olup, bunların çoğunluğu kişilerde yan etkiler oluşturduğundan kullanıcılar bir diğer kimsenin kullanımına öneride bulunmamaktadır. Ancak bugün mevzu bahis olan kinoa, ne bir ilaç ne de kimyasal katkılı bir ürün olmadığı için tüketiminde herhangi bir yan etki söz konusu değildir. Tamamen doğal bir kaynak olan ürün, buğday, pirinç ve bulgur gibi tahıl kaynaklarıyla benzer yapıda olup, sadece besin değeri daha fazladır.

7 Kasım 2016 Pazartesi

Kinoa Çayı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kinoa çayı Güney Amerika bölgesinde yetişerek ülkemizde adını duyurmayı başaran kinoa bitkisi, besin değeri bakımından oldukça zengin bir kaynaktır. Kısa sürede yoğun bir tüketici kitlesine sahip olmasındaki en önemli faktör tabi ki zayıflamaya olan desteğinden gelmektedir. Her çeşit yemekte haşlanarak kullanılabilen besin maddesi bugün daha çok çay olarak tüketimi tercih edilmektedir. Hem pratik hem de yüksek besin maddesi içeren Orjinal Kinoa Çayı, özellikle zayıflamak isteyenlerin diyet listelerinde ilk sırada yer almaktadır.