6 Aralık 2016 Salı

Kinoa Sikayet

Kinoa şikayet bilindiği üzere birçok kişi tarafından ilgi odağı olmayı başaran bu bitki, özellikle günlük kullanımlar için bire bir gelmektedir. Kimi zaman sağlık problemlerine iyi geldiği söylenen, kimi zamanda da kilo vermeyi hızlandıran bir gıda olmaktadır. Her ne kadar tahıl görünümlü olmuş olsa dahi aslında ıspanak ve pancara benzeyen bitki türüdür. Birden fazla rengi bulunan Kinoa sarı, kırmızı ve siyah renklere sahiptir.


Küçük tohumlar halinde kuru bakliyatı andırmaktadır. Kuru hali olarak hemen hemen her market reyonlarında kolaylıkla satın alınabilecek olması, tüketim oranlarının da yükselmesine sebep olmaktadır. Sadece bununla da kalmayıp aynı şekilde toz halinde sıvı gıdalarla karıştırılarak içildiğini de bilmekteyiz. Kolesterolü yükseltmeyen, spor esnasında kas ve kemiklerin sağlıklı kalmasını sağlayan ve bir de sindirim sistemini hızlandırdığı güçlü etkilileri bilinmektedir. Satın alacağınız her ürünün özellikle orijinal ürün olmasına ve açık olmamasına dikkat etmelisiniz. Resmi internet sayfası tarafından toz halinde satışa sunulan ürünün, günlük kullanım için sadece 2 sefer tüketilmesi uygun görülmüştür ve su, süt veya yoğurt eşliğinde kullanılmalıdır.

 Olası durumlar için memnun kalmamanız veya sorun yaşadığınız problemler için <em>Kinoa Şikâyet</em> bölümüne düşüncelerinizi aktarabilir veya direk iletişime geçerek dile getirme imkânınız bulunmaktadır. Sağlığına dikkat edenlerin ve daima tokluk hissine sahip olarak formda kalmak isteyenlerin tek tercihi olmakla birlikte, özel diyet programlarınıza da ek gıda olarak ekleyebileceğiniz bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder