7 Kasım 2016 Pazartesi

Kinoa Çayı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kinoa çayı Güney Amerika bölgesinde yetişerek ülkemizde adını duyurmayı başaran kinoa bitkisi, besin değeri bakımından oldukça zengin bir kaynaktır. Kısa sürede yoğun bir tüketici kitlesine sahip olmasındaki en önemli faktör tabi ki zayıflamaya olan desteğinden gelmektedir. Her çeşit yemekte haşlanarak kullanılabilen besin maddesi bugün daha çok çay olarak tüketimi tercih edilmektedir. Hem pratik hem de yüksek besin maddesi içeren Orjinal Kinoa Çayı, özellikle zayıflamak isteyenlerin diyet listelerinde ilk sırada yer almaktadır. 



Toz haline getirilen kinoa tohumları içeriğine herhangi bir kimyasal madde katılmadan yani tamamen doğal şekilde formüle edilerek katkısız bir içecek haline getirilmiştir. Gün içinde çay kahve tüketmeyi seviyorsanız, bunların yerine günde 2 fincan kinoa çayı tüketerek hem formunuzu koruyabilir hem de vücudunuzun gereksinimi olan besin maddelerini alabilirsiniz. Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olan ürün, kullanıcısı için besin deposudur demek uygun bir açıklama olacaktır.
Bir kutu Kinoa içecek içerisinde 30 adet stick paket bulunmakta ve 15 günlük kullanımı içermektedir. Sabah ve akşam sıcak bir bardak suya katılarak içilen çay, düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olur ve tokluk süresini uzatarak kişinin metabolizmasının düzene girmesini sağlar. Bu sayede kilo fazlalığı olan bireyler de düzenli bir beslenme alışkanlığı edinerek, kısa sürede fazla kilolarından kurtulabilir ve hayal ettiği fit vücuda sahip olabilir. Henüz denemeyen kişiler ürünün resmi web sitesinden faturalı orijinal kutusuna ulaşabilir ve siparişin vererek bir an önde ürünü deneyim edebilir. 

Diğer makalelerimize ana sayfadan ulaşabilirsiniz https://kinoasatis.blogspot.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder