17 Kasım 2016 Perşembe

Kinoa ile Etkili Zayıflama Yöntemi

Kısa bir süre öncesine kadar yanlış zayıflama yöntemlerini tercih ederek daha fazla kilo alan bireyler, şimdilerde şöhretinden haberdar oldukları kinoa besin maddesine akın etmiş durumdalar. Zayıflama normal şartlarda aslında zor oluşan bir durum değildir. Kişi beslenmiş olduğu gıdaların içerik yönünden zengin olmasına dikkat etmiş olsa, kendiliğinden formunu korumuş olacaktır. Şöyle ki, bugün Kinoa hakkında protein, demir, magnezyum, vitamin ve lif bakımından oldukça zengin olduğu söylenmektedir. Bildiğiniz gibi protein vücutta tokluk hissi verir. Yani protein bazlı beslenen kişiler daha iyi doyar ve uzun süre acıkmaz.


Lif ise sindirim sistemini çalıştırırken, magnezyum metabolizmayı destekler. Gördüğünüz gibi her bir maddenin ayrı işlevi bulunmakta ve her biri vücutta yapıcı etkiye sahip olmaktadır. Bu özellikleri barındıran Kinoa İle Zayıflama tabi ki kolay olacaktır. Kinoa bir bitki türü olup, yemişleri tahıl olarak nitelendirilmektedir. Dolayısıyla her yemekte kullanılabildiği gibi toz haline getirildiğinde hamur işlerinde de kullanımı tercih edilebilir. Mesela öğle yemeği için pilavını tercih edebilir, uzun süre tok kalacağınız için akşam yemeğini hafif yiyerek günü sağlıklı geçirebilirsiniz.

Bununla birlikte akşam çorbanıza 1 kaşık kadar kattığınızda, normal olarak tokluk hissiniz devam edecek ve gece yeme isteminiz oluşmayacaktır. Gün içinde dilerseniz yemişlerini kullanabilir, dilerseniz de Kinoa tozu alarak süt, yoğur ya da sıcak su ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

Yazının devamı için https://www.zayiflamahikayeleri.com/kinoa-tozu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder