16 Kasım 2016 Çarşamba

Kinoa Kullanarak Zayıflama

Teknoloji çağında yaşıyor olmamız bir yandan avantaj sağlarken biryanda da tabi ki çeşitli olumsuzluklar teşkil etmektedir. Bunun nedeni ise bugün piyasa üzerinde sayısız zayıflama üzerine ürün bulunmaktadır ve bunların aynı şekilde gerçek olmayan çeşitleri de mevcuttur. Dolayısıyla bireylerin alışveriş yaptığı site yanılmamak adına güvenirlik konusunda oldukça önemlidir. Ancak bizlerin sizlere tavsiye etmiş olduğumuz Kinoa, kimyasal katkılı herhangi bir içeriğe sahip olan bir ürün değildir. Tamamen doğal yollarla yetiştirilen ve kendi içinde besin değerleri açısından son derece zengin bir gıda maddesidir.



Dolayısıyla Kinoa İle Zayıflama hem kolay hem de oldukça sağlıklı bir yöntemdir diyebiliriz. Çünkü protein ve lif konusunda yüksek değerlere sahip olan besin maddesi, sindirimi kolaylaştırmakta ve ayrıca tokluk süresini bir hayli artırmaktadır. Bu noktada ekstra bir çaba vermeden öğünlerinizi azaltarak kolayca kilo vermeniz sağlanmaktadır. Mesela saatte bir acıkıyorsanız, kinoa çayı kullanımıyla bu ilk etapta 1 saat kadar uzayabilir ve sonrasında metabolizmanız bu sisteme alıştıkça tokluk süreniz daha da uzayacaktır. Yani günde 7-8 ana öğün yemek yiyorsanız, bu başlangıç evresinde 5-6 ve sonrasında ise olması gerektiği gibi 3 ana öğüne dönüşecektir.


Bu sayede hem sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmiş hem de almanız gereken kaloriden fazla almadığınız içinde zayıflama süreciniz başlamış olacaktır. Kinoayı tüketirken günde 2 defa çayını içebilir veya tanelerinden yararlanarak dilediğiniz her yemekte pişirerek kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder