24 Şubat 2017 Cuma

Kinoa Nasıl Tüketilir?

Kinoa Nasıl Tüketilir? Son dönemde içerdiği yüksek besin kalitesi ile bireylerin dikkatini çeken kinoa, Güney Amerika’da yetişen bir bitki olup, günümüzde tahıl olarak kabul görmüştür. Bitkinin yemişlerinden elde edilen kinoa tohumları pirinç, bulgur ve buğday gibi pişirilerek tüketilmektedir. Bu gıda maddesinden yararlanmak isteyip, detaylı bir araştırma içine girerek Kinoa Nasıl Tüketilir? Diye soranlara, pilav, kısır, salata gibi çeşitlerini yapabilirsiniz diye cevap verebiliriz.

Pilavını yapmak istediğinizde normal pilavda kullandığınız havuç, biber gibi çeşitleri kullanabilir, haşlayarak içine istediğiniz besin maddelerini ekleyerek lezzetli salatalar hazırlayabilirsiniz. Nasıl ki, pirinç veya bulguru patates yemeğine veya et, balık, tavuk gibi çeşitlerin yanına ilave edebiliyorsanız, kinoa taneleriyle de aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte çorbalarınıza farklı bir lezzet katmak adına bir miktar katabilir ve damak tadınızı geliştirebileceğiniz gibi içerdiği yüksek lif, protein ve birçok vitamin değerlerinden de faydalanabilirsiniz. Kinoa siparişi vermek için sizlere http://www.kinoasatis.net/siparis sayfasını öneriyorum.

Oldukça besleyici bir gıda maddesi olmasından ötürü vücudun ihtiyaç duyduğu pek çok maddeyi tek başına sağlayabilen Kinoa, aynı zamanda toz içecek haliyle de satılmaktadır. Dolayısıyla pratik kullanım şeklini tercih ederseniz, kutu halinde alabileceğiniz stick paketleri sıcak suyla karıştırarak içebilirsiniz. Tok tutma özelliğiyle de gündeme gelen bu besin maddesi, diyet yapan bireyler için de kilo kontrolü sağlama konusunda ideal olacaktır. Günlük düzenli şekilde tüketeceğiniz kinoa ile fit bir vücuda kavuşabilir, aynadaki görüntünüzle kısa sürede kendinizle barışabilirsiniz.

Kaynak Kinoa Doğal Zayıflama İçeceği Resmi Satış Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder