11 Ocak 2017 Çarşamba

Kinoa Migros

Bildiğiniz gibi migros, mağaza zincirlerine sahip köklü bir firmadır. Dolayısıyla bünyesinde her çeşit besin maddesini bulmak da mümkün hale getirilmiştir. Şu sıralar adını sıkça duyduğumuz kinoa, anavatanı Güney Amerika olan bir bitki çeşididir. Vücut için gerekli pek çok besin değerini taşıyan ürün aynı zamanda içerdiği yüksek lif ve protein sayesinde de zayıflamaya iyi bir yardımcı kaynaktır. Bugün Kinoa Migros reyonlarında ve ayrıca sanal mağazasında da yerini alarak bireylere tüketim kolaylığı sağlanmıştır.



İstediğiniz şubesini ziyaret ederek kinoanın kırmızı, beyaz veya siyah çeşidinden satın alabilir, kendinize lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Bilmeniz gereken önemli bir husus ise kinoa aynı pirinç ve bulgur gibi bir besin maddesi olduğudur. Yani pilavı yaparken 1 su bardağı pirince 2 su bardağı su ekliyorsanız, kinoa yapılışı da 1’re 2 ölçek şeklindedir. Dilediğiniz yemeğin içine 1-2 kaşık katabilir ve yemeğin lezzetine farkındalık getirebilirsiniz.



Ayrıca siyah ve kırmızı kinoa çeşitleri salatalarda mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Migros marketlerinde kolayca bulabileceğiniz bu çeşitleri denemeli ve damak kültürünüze bir yenisini eklemelisiniz. Bunun yanı sıra migros resmi sayfasında Kinoa tozunu da bulabilir ve sipariş edip, çay halinde tüketebilirsiniz. Düzenli kullanım yapıldığında sindirim sistemi, metabolizma düzeni normale döner ve kabızlık sorunu yaşayan kişiler bu sorunundan kurtulabilir. Ayrıca kilo vermek isteyenler içinde içerdiği besin kaynaklarından ötürü sağlıklı bir diyet ürünüdür diyebiliriz.

Kinoa ile Zayıflama Yontemi İçin Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder